Whisky Catalog by Alternative Whisky Academy

This is a whisky catalog with information about the different types of Whisky, Whiskey and Bourbon, sorted by contry.

If you want to buy whisky please check this page to find a whisky shop -> http://www.awa.dk/whisky/wshops/index.htm

 

Sorry but have an estimated +5000 pages to convert and only +1000 reached ... (Working hard to update all pages).

AWA - Alternative Whisky Academy is a private, none-commercial, no-profit, none-selling whisky society. (Private owner for private usage.) 

 

We do NOT sell whisky or anything else.

Baileys' logo


Baileys


 

Location : ?
Region : ?
Country : ?
Type : Cream liqueur
Distillery :  R. & A. Bailey & Co., Dublin.
http://www.baileys.com
Founded : ?
Owner : ?
Producer  :  ?
Water : ?
Remark :

Baileys :

Remarks and Review is under construction.

 Baileys glass

Danish remarks from the website jan 2011:

Produkt- og firmaoplysninger

 

Baileys er en perfekt sammenblanding af frisk, højkvalitets irsk mejerifløde, den fineste spiritus, irsk whisky og en helt speciel opskrift med chokoladesmag.

Over 80% af de råvarer og emballage, der anvendes til at lave og præsentere Baileys , kommer fra den irske ø. Fløden er frisk mejerifløde, der kommer fra to mejerileverandører. Whiskyen er en tredobbelt destilleret blanding lavet til en privat specifikation og leveres fra The Old Midleton Distillery, Co Cork. Sukkeret kommer fra sukkerrør og sukkerroer. Baileys særskilte stil kommer fra en unik privat opskrift med naturlige kakaoekstrakter, som giver Baileys sin særlige chokoladekarakter og væsen.

275 millioner liter frisk irsk mælk er nødvendigt årligt for at producere den friske fløde, der anvendes til fremstilling af Baileys. 40.000 top-opdrættede irske malkekøer producerer Baileys ' daglige flødebehov, mens de græsser på omkring 1500 udvalgte og godkendte irske gårde, hovedsageligt på Irlands østkyst. Dette giver fuld sporbarhed.

Baileys sælges i 180 lande hvor alkohol kan indtages lovligt.

6,7 millioner 9-liters kasser blev solgt i det sidste regnskabsår (frem til juni 2009). Baileys tegner sig for over 50% af al spiritus eksporteret fra Irland. Over 2.300 glas tømmes hvert minut - hver eneste dag.

Baileys rangerer i øjeblikket som nr. 7 i den internationale liga for topsælgende globale premium spiritusmærker, Baileys ligger nr. 25 i Impact's top 100 for spiritusmærker fra hele verden, Baileys er både verdens mest solgte likørmærke og verdens mest solgte flødelikørmærke. Baileys er også det mest solgte toldfrie likørmærke i verden. (Kilde: Impact Magazine, feb. 2007).

De 10 mest populære markeder for Baileys er:

 • Nordamerika & Canada
 • Storbritannien
 • Toldfrit salg globalt
 • Spanien
 • Italien
 • Tyskland
 • Rusland
 • Australien
 • Frankrig
 • Irland

Baileys er det bedst sælgende spiritusmærke til jul i USA.s.

Næringsværdi af Baileys

Energy (Kcal/100ml) 327
Energy (kJ/100ml) 1361
Protein 3g
Total kulhydrat 25g
Fedtstoffer 13g
Mættet fedt 8g
Kolesterol 0.04g
Salt 0.08g
Kostfibre Nil
Saccharose 20g
Alkohol 13.5g

Værdierne er pr. 100 ml Baileys

Jeg er allergisk over for gluten/æg/laktose/nødder, indeholder Baileys gluten/æg/laktose/nødder?

Vi er ikke kvalificeret til at give medicinsk rådgivning. Hvis du er en person med en alvorlig fødevareallergi, bør du kontakte din læge, før du indtager Baileys. Du kan kontakte os for en mere detaljeret liste over ingredienser, hvis det kræves. Nedenstående oplysninger er kun tænkt som en vejledning.

Gluten:

Vær opmærksom på, at den whisky, der anvendes i Baileys, er fremstillet ved gæring af korn, som indeholder gluten. På grund af tilstedeværelsen af gluten i whiskyens ingredienser før den destilleres, kan vi ikke helt garantere, at der ikke er nogen effekter på cøliakere. Da vi ikke er kvalificerede til at give lægelig rådgivning, bør personer, der kræver en glutenfri diæt, kontakte deres læge før indtagelse af Baileys.

Æg/æggeprodukter:

Ingen af de ingredienser, der anvendes i Baileys, bruger æg eller æggeprodukter i deres fremstilling. På grundlag af dette og efter vores bedste overbevisning er der ingen spor af æg i Baileys. Da vi ikke er kvalificerede til at give lægelig rådgivning, bør personer, der kræver en ægfri diæt, kontakte deres læge før indtagelse af Baileys.

Mejeriprodukter/laktose:

Baileys indeholder ca. 50% fløde og spormængder (Baileys. Bemærk venligst, at vi ikke er kvalificerede til at give medicinsk rådgivning. Derfor bør du konsultere din læge, før du indtager Baileys.

Nødder:

Emulgatoren i Baileys indeholder raffineret vegetabilsk olie. Dette udgør 0,35% af vægten af det endelige produkt. Denne vegetabilske olie kan komme fra eller stamme fra nødder, hvis ingredienser er en blandinger af glycerol, mono- eller diestere med mindre triestere. Hvis du er en person med en alvorlig nøddeallergi, bør du kontakte din læge, før du indtager Baileys.

Baileys holdbarhed

Baileys er den eneste flødelikør, der garanterer dens smag i 2 år fra den dag, den blev lavet, åbnet eller uåbnet, opbevaret i køleskab eller ej, når den opbevares.

En af faktorerne til at opnå denne 2 års holdbarhed ligger i vores specielle proces, som blander frisk irsk fløde med spiritus og whisky uden brug af konserveringsmidler. Alkoholen virker som et naturligt konserveringsmiddel for produktet.

Under normale opbevaringsforhold har Baileys en holdbarhed på 30 måneder.

Hvis du er bekymret over en flaske Baileys, kontroller da venligst udløbsdatoen på flasken - alle flasker har nu en udløbsdato. Dette nummer er placeret på nederste venstre på bagsiden af etiketten. For eksempel: Kode 11 20XY betyder, at vi garanterer, at produktet vil smage perfekt indtil november 20XY (XY er det år, 2 år fra datoen for fremstillingen).

Oplysning om sponsorering

Som en del af vores markedsføringsindsats afholder vi sponsorarrangementer fra tid til anden. Disse er markedsspecifikke, så kig efter reklamer på dit marked.

Velgørenhedsformål og støtte til lokalsamfundene vi opererer i, er vigtige for R & A Bailey & Co og Diageo Diageo-stiftelsen blev oprettet af virksomheden for at tilbyde "kick-start"-finansiering og ekspertise til projekter inden for prioriterede temaer. Stiftelsen giver velgørende donationer, giver bidrag på lige fod med medarbejders indsamlinger i mange lande, og foretager langsigtede sociale investeringer på områder, hvor vi kan gøre den største forskel. Diageo har afsat 1 procent af sit driftsoverskud til sociale investeringer og projekter i lokalsamfundet - i øjeblikket til en værdi på £17 millioner årligt. En del af disse investeringer er foretaget af Diageo-stiftelsen.

Udover Diageos primære fokus på ansvarlig alkoholindtagelse falder vores andre aktiviteter i lokalsamfundet i yderligere tre fokusområder, valgt for at afspejle hvor Diageos virksomheder har den største virkning, og hvor virksomheden kan gøre størst forskel:

 1. Færdigheder for livet - arbejder med arbejdsløse eller folk med skader for at hjælpe dem med at finde interessant arbejde eller starte nye erhvervsprojekter.
 2. Livets vand - projekter, som beskytter miljøet eller forbedrer adgangen til rent drikkevand i udviklingslandene.
 3. Lokale borgere - støtte til Diageos virksomheder og medarbejdere i deres indsats ved aktiviteter for fællesskabet og nødhjælp i katastrofesituationer.

For yderligere oplysninger besøg: www.diageo.com 

 

 


No records found.

Baileys