Fary Lochan Destilleri A/S 

Danish distillery (Dansk distilleri)

http://www.farylochan.dk/

 

Fary Lochan Destilleri A/S
Co/Smedevej 15, Farre

7323 Give

Telefon: 7573 3330

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

In Danish:

Whisky
Drømmen om at lave whisky i Danmark er nu blevet til virkelighed. Efter et stort forarbejde og nogle studie– og inspirationsture, er FARY LOCHAN DESTILLERI etableret. Den sidste godkendelse var klar den 18. december 2009.
 
Siden etableringen har anlægget været igennem en test og indkøringsfase. Det første fade på FARY LOCHAN DESTILLERI blev lagt i kælderen 31. december 2009.

Ideen er at lave et produkt, hvor traditionel skotsk produktion er tænkt ind. Whiskyen skal være i den runde og bløde ende. Det er tanken at det første whisky frigives i 2013—2014, alt efter hvornår den er klar. Den første whisky er en af 4, som frigives med 9 måneders mellemrum.
 
Indimellem forventer vi, at der bliver plads til andre spændende tiltag. For at dette kan ske, er det dog nødvendigt, at alle produkter gennemgår en intern og ekstern kvalitets-kontrol, af da vi ikke ønsker at sende et produkt på markedet, som vi ikke kan stå 100% inde for.

Skotterne har mange hundrede års tradition for at lave en god whisky — det er det vi stræber efter.
 
Ved at anvende den viden og erfaring andre har tilvejebragt, forventer vi, at der ikke går flere generationer inden kvaliteten er på det ønskede niveau.
 

 

 

No records found.

Fary Lochan